¡No + friccions! ¡No + nafres!

Qui som

SALA-GIOL® és la marca d’un producte natural la qual la seva fórmula 100% natural va ser patentada el 1994. Originariament l’ungüent es va crear per a la cura, alleujament i regeneració de cremades. Recentment i, tenint en compte la naturalesa dels ingredients que s’utilizen i eñs excelents resultats, es deriva el producte a altres sectors. SALA-GIOL® escolleix de manera molt selectiva la matèria prima que utilizen per la seva elaboració, fent un seguimient constant tant en el sector apícola com en l’agrícola amb la finalitat de que els ingredients siguin de la naturalesa i qualitat que la marca exigeix.

Stan de Sala Giol 3

L'UNGÜENT

Els principals ingredients que composen la fórmula.

Cera verge d'abeja

Recent i groga que manté totes les seves propietats.  Molt rica en vitamina A. Capta l’humitat i protegeix les cèl·lules de la pell del dany causat per factors ambientals, suavitzant i creant una capa protectora de llarga duració contra els elements. És un hidratant natural molt nutritiu, així com antiinflamatori, antibacterià, antialèrgic i antioxidant.

Cera vírgen de abeja

Oli d'oliva

Meticulosament seleccionat, dit “oli d’oliva verge extra“ de primera pressió en fred , és a dir, suc d’oliva extret a pressió a temperatures inferiors a 40ºC per mantenir les seves propietats intactes. La seva acidesa no supera els 0,5º el qual ens garanteix l’excelent recolecció de l’oliva, a l’igual que el seu escàs grau d’humitat. És molt ric en vitamina E, un bon remedi natural per la pell seca o afectada per el medi ambient. Tonifica, hidrata i exerceix un efecte protector y lubricant.

Aceite de oliva

Com a conclusió, els ungüents de SALA-GIOL® són pràcticament únics en quant a la qualitat dels seus ingredients, que combinats amb una cuidadosa elaboració ofereixen al consumidor un producte natural y exclusiu.

SALA-GIOL® SPORT

LUBRICANT ANTIFRICCIÓ 100% NATURAL REGENERADOR

Especialment indicat per persones que practiquen esports de manera habitual o professional: ultra trail, ultra fons, triatló, ciclisme, esports de montanya etc. Molt recomanable per esportistes amb movilitat reduïda, ja sigui amb l’ús de cadires adaptables o bé amb pròtesis.

SALA-GIOL® SPORT, forma una pel·lícula sobre la pell que afavoreix la lubricació prevenint la formació de ferides produïdes per les friccions. Actualment l’utilitzen de manera habitual esportistes professionals, que no desitgin exposar la seva pell a lubricants elaborats a base de derivats del petroli (vaselines, parafines) i altres que són altament perjudicials per a la salut.

SALA-GIOL® SPORT és un lubricant antifricció perfecte per a zones que estan exposades durant llargs periodes de temps a un mateix movimient (peus, engonalls, mugrons etc. ), això produeix nafres i ferides molt molestes per als esportistes que poden arribar inclús a arruinar una prova a causa del dolor. Evita l’aparició de la costra i regenera de manera elàstica la pell evitant així un possible trencament d’aquesta i l’aparició d’una nueva ferida.

A diferència d’altres lubricants de marques conegudes que recomanen no utilizar el seu producte sobre arees irritades, l’ungüent SALA-GIOL ® SPORT al ser un producte natural, pot aplicar-se sobre aquestes zones, evitant que la humitat continui perjudicant la irritació.

Molt recomanat per utilizar també amb el vestit de neoprè, no essent l’ungüent SALA GIOL® SPORT corrosiu amb aquest material. En quan als ciclistes, s’obté una excel·lente acceptació al poder-se utilitzar en la pell propera a zones íntimes sense problema.

Aplicada en friccions a:

 • Motxilles
 • Cinturons
 • Peus
 • Angonalls
 • Culotes
 • Pròtesis
 •  

  A diferència dels últims dos anys on al acabar el Dakar vaig haver de passar dos mesos al llit, aquest cop no vaig patir cap úlcera. Vaig portar amb mi l’ungüent Sala-Giol®, 100% natural.

  Entrevista de El País

  Albert Llovera

CONTACTA AMB NOSALTRES

A través del següent formulari i contactarem amb vostè, el més aviat possible.

Nombre (requerido)

Correo electrónico (requerido)

Asunto

Mensaje

pot_gran_petit1